ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

SZ: Η Ελλάδα πρέπει να απομακρυνθεί από τις σκληρές θέσεις της για τα κυριαρχικά δικαιώματα 3.000 νησιών και νησίδων

 SZ: Η Ελλάδα πρέπει να απομακρυνθεί από τις σκληρές θέσεις της για τα κυριαρχικά δικαιώματα 3.000 νησιών και νησίδων

Στην ελληνοτουρκική διένεξη για τις γεωτρήσεις και τη διαμεσολάβηση της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, αναφέρεται σχόλιο της Süddeutsche Zeitung, το οποίο σημειώνει: «επειδή ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεν φοβάται τους στρατιωτικούς κινδύνους, οι φρεγάτες των Τούρκων και των Ελλήνων ήρθαν επικίνδυνα κοντά. Η Καγκελάριος κατάφερε να διαμεσολαβήσει μεταξύ των δυο εταίρων του ΝΑΤΟ αλλά προφανώς την τελευταία στιγμή.

Η Άγκυρα ανέβαλε προς το παρόν τις προκλητικές γεωτρήσεις της. Τώρα θα πρέπει να μιλήσουν. Αυτό όμως σημαίνει πως η Αθήνα θα πρέπει να απομακρυνθεί από τις σκληρές θέσεις της για τα κυριαρχικά δικαιώματα των 3.000 νησιών και νησίδων της. Κάτι που για τον ξιφομάχο Ερντογάν, ο οποίος προσβλέπει στο διαμοιρασμό των πρώτων υλών, είναι μια αναμφισβήτητη νίκη».

Επίσης σήμερα (30/7) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι:«Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους τη δουλειά που ξεκινήσαμε στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, προκειμένου να προστατεύσουμε τα δικαιώματα της Τουρκίας».

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «η Τουρκία δεν θα διστάσει να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα όπως στην περίπτωση της Αγίας Σοφίας», η οποία μετατράπηκε σε τζαμί.

αθανασοπουλος ηλιας Αδελφια ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ οπως ηταν Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ των ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΤΑ ΙΜΙΑ , ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ κ.α. Η ΚΟΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ απαντων των ΔΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ . Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ Διαχειριστων ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ , τωρινων και προηγουμενων ΔΕΝ ΕΧΕΙ Φ.Ε.Κ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ εκτος ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ ειναι και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (Rothchild) ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και ΜΕΤΑ . ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΦΕΔΟΡΑ”(ο διαμελισμος της Ελλαδος) και ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Goudenhove Kalergi (λαθρομεταναστευση) . ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΝΟΜΙΜΑ (Αναγκαστικο Δικαιο των Αυτοχθονων-ΟΗΕ) οτι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ , και ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ . ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ .

ΠΗΓΗ https://alfeiospotamos.gr/?p=46477

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡ. 6199/4-9-2015 ΚΑΙ ΤΟ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“.

ΚΑΝΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ 

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

=================================================

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ



ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ



ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:


ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

ΣΕΛΙΔΕΣ