ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΕΛ.ΑΣ.: Χειροπέδες σε 34χρονο Ιρακινό για συμμετοχή στον ISIS!

ΕΛ.ΑΣ.: Χειροπέδες σε 34χρονο Ιρακινό για συμμετοχή στον ISIS!


Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, μετά από κοινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της ΕΥΠ

Στη σύλληψη 34χρονου αλλοδαπού στην Αθήνα προχώρησε νωρίτερα σήμερα η Αντιτρομοκρατική, καθώς υπήρξαν συγκεκριμένες πληροφορίες πως συνεργάζεται με το Ισλαμικό Κράτος.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, μετά από κοινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) και της ΕΥΠ, 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες είναι Ιρακινός, ήρθε στην Ελλάδα το 2018 με τη σύζυγό του και τα 4 παιδιά τους, ενώ έχει κάνει αίτηση στη χώρα μας για χορήγηση ασύλου, που όμως απορρίφθηκε δύο φορές. Στη συνέχεια έκανε προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια, ζητώντας και πάλι άσυλο για ανθρωπιστικούς λόγους, η οποία εκκρεμεί.

Εμφανίζεται σε βίντεο από εκδηλώσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Αστυνομικές αρχές ενημερωθήκαν από ξένη υπηρεσία ότι Ιρακινός με τα στοιχεία του 34χρονου αναζητείται ως μέλος του ISIS, ενώ υπάρχει και οπτικό υλικό από βίντεο όπου ο ίδιος εμφανίζεται σε εκδηλώσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης το 2014-2015, στην περιοχή της Συρίας, να κρατά καλάσνικοφ και να κάνει κήρυγμα υπέρ του Ισλαμικού Κράτους. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και ο 34χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο φερόμενος ως μέλος του ISIS κρατείται και ανακρίνεται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ αυτή την ώρα διενεργείται έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε, με τις αρχές να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος ήταν ο ρόλος του στο χώρο των τζιχαντιστών, καθώς και αν τα 3 χρόνια που διέμενε στην Ελλάδα είχε επαφή με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021) συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS. Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που παρασχέθηκαν από αλλοδαπές συνεργαζόμενες υπηρεσίες και σε συνεργασίας με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη. Πρωινές ώρες της 05/10/2021 θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Ζητούσε και... πολιτικό άσυλο για ανθρωπιστικούς λόγους στη χώρα μας!

Αυτό που όλοι γνωρίζαμε επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά. Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που καταφεύγουν στην Ελλάδα υπάρχουν σκληροί τζιχαντιστές.

Ο συγκεκριμένος έφτασε το 2018 από τα παράλια της Τουρκίας στη Μυτιλήνη και αμέσως έσπευσε να καταθέτει τη μια μετά την άλλη τις αιτήσεις ασύλου. Μάλιστα επικαλούνταν… ανθρωπιστικούς λόγους!

Βίντεο που ανακάλυψαν οι Αρχές και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το 2014. Σε αυτό φαίνεται ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS, να κάνει κήρυγμα σε άλλους τζιχαντιστές.

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος εργαζόταν περιστασιακά και κρατούσε χαμηλό προφίλ, για να μην κινεί υποψίες.

ΠΗΓΗ https://www.newsbreak.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ : ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΝΟΜΙΜΗ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ? 

ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΣΑΝ ΝΕΛΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ?

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ .....ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ...



Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ



ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:


ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

ΣΕΛΙΔΕΣ